Geoblog.pl    ceta    Podróże    Wietnam 2025 & 2026 - Azja jak kiedys! Polecam!    Tani lot do Azji?!? TAK z Chinami wszystko jest możliwe! China Airlines to Twoja nowa tania linia lotnicza! :)
2024
cze

Niemcy
Niemcy, Frankfurt am Main

Full-service flights from Germany to Vietnam from €402

W czasach gdzie sankcje nałożone na Rosje zabiły nas samych w EU, czytaj inflacja i drogo drogo i jeszcze raz drogo, jest jeszcze nadzieja na tanie loty...
Gdy nasze loty w Europie i z Europy europejskimi liniami są już nie do zapłacenia, wkraczają Chiny i China Airlines z rewelacyjnymi krótkimi polaczeniami przez Pekin i Shanghai.. no i te świetne ceny!
Strasznie sie cieszę ze dzięki Chinom wracam do czasów gdzie mogę lecieć do Azji, w tym wypadku do Wietnamu, za 440 Euro od osoby!
Chwala im za to i oby zalali nasz rynek tanimi lotami i czekam tez na te tanie elektroniczne auta, bo podobno sa super! :)

zwiedziła 18% świata (36 państw)
Zasoby: 367 wpisów367 161 komentarzy161 1048 zdjęć1048 0 plików multimedialnych0

27.03.2024 - 25.04.2024

14.04.2023 - 14.04.2023